צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון
צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 264 גרם חלבון 161 גרם של שומן, וסך הכל 2731 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך בייבי גב צלעות חזיר, פלפל טחון, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו Mojo, צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה, ו צלעות חזיר צלויות עם רוטב ברביקיו חריף.
הוראות
סדר צלעות במחבת קלייה גדולה.
יוצקים בורבון מעל. צמרמורת 30 דקות, הפיכת צלעות לעתים קרובות.
לטאטא מלח הבא 5 מרכיבים בקערה בינונית.
מפזרים תערובת תבלינים משני צידי הצלעות.
מניחים שבבי עץ בקערה בינונית.
יוצקים בירה מעל; בואו לעמוד 1 שעה.
מניחים קומץ של עיתון קרוע בתחתית ארובת פחם. עיתון עליון עם 25 לבנות פחם.
מניחים ארובה על מתלה הגריל התחתון. עיתון קל ולתת פחם לשרוף עד אפר הוא אפור, כ -30 דקות.
פתח פתח פתח אוורור גריל 1 תחתון. הפעל פחם חם על צד 1 של המדף התחתון. באמצעות מרית מתכת, מורחים פחם כדי לכסות כ 1/3 של מתלה.
הסר 1 שבבי עץ כוס מבירה ולנקז (לשמור על שבבי הנותרים בבירה). פיזור שבבי סחוט על פני גחלים (להימנע משימוש מדי שבבים רטובים, אשר עשוי לכבות את האש). מילוי חצי מחבת כיכר לסכל עם מים במקום מול הגחלים על מתלה הגריל התחתון.
מניחים מתלה הגריל העליון על ברביקיו. סדר צלעות על מתלה הגריל העליון מעל מחבת כיכר. מכסה ברביקיו עם מכסה, מיקום פורקן העליון ישירות על צלעות.
מקום גזע של מדחום ממתקים דרך פתח העליון, עם מד חיצוני קצה ליד צלעות (מדחום לא צריך לגעת בשר או מתלה גריל); להשאיר במקום במהלך הבישול. בדוק טמפרטורה לאחר 5 דקות. השתמש פתחי אוורור העליון והתחתון כדי לשמור על טמפרטורה בין 275 ° F ו 325 ° F, פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את החום וסגירה כדי להקטין את החום. השאר פתחים אחרים סגורים.
לאחר 45 דקות, השתמש בטכניקה המתוארת קודם לכן כדי להדליק עוד 15 בריקטים פחם באותה ארובה פחם להגדיר על גבי משטח שאינו דליק.
כאשר הטמפרטורה של ברביקיו נופל מתחת 135°, להשתמש כפפות תנור להרים את המדף העליון עם צלעות; מקום מתלה עם צלעות על משטח אטום. באמצעות מלקחיים, להוסיף פחם אפור חם מן הארובה המתלה התחתון.
מסננים הנותרים 1 שבבי עץ כוס; מפזרים על פחם. למקם מחדש את המדף העליון על ברביקיו, הצבת צלעות מעל מחבת כיכר. מכסים במכסה. גריל עד צלעות הם מאוד רך בשר מתרחק מעצמות, כ 45 דקות יותר, צחצוח עם 3/4 כוס בורבון ברביקיו רוטב האחרון 15 דקות של בישול.
מברשת עם 3/4 כוס יותר רוטב ברביקיו.
לשרת, להעביר את הרוטב שנותר בנפרד, אם תרצה בכך.