קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון

צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון
צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 264 גרם חלבון 161 גרם של שומן, וסך הכל 2731 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך בייבי גב צלעות חזיר, פלפל טחון, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו Mojo, צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה, ו צלעות חזיר צלויות עם רוטב ברביקיו חריף.

הוראות

1
סדר צלעות במחבת קלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
יוצקים בורבון מעל. צמרמורת 30 דקות, הפיכת צלעות לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
3
יוצקים וזורקים ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
4
לטאטא מלח הבא 5 מרכיבים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מפזרים תערובת תבלינים משני צידי הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
בואו לעמוד 1 שעה.
7
מניחים שבבי עץ בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים בירה מעל; בואו לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
9
מניחים קומץ של עיתון קרוע בתחתית ארובת פחם. עיתון עליון עם 25 לבנות פחם.
10
הסר מתלה עליון מברבקיו.
11
מניחים ארובה על מתלה הגריל התחתון. עיתון קל ולתת פחם לשרוף עד אפר הוא אפור, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
פתח פתח פתח אוורור גריל 1 תחתון. הפעל פחם חם על צד 1 של המדף התחתון. באמצעות מרית מתכת, מורחים פחם כדי לכסות כ 1/3 של מתלה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
הסר 1 שבבי עץ כוס מבירה ולנקז (לשמור על שבבי הנותרים בבירה). פיזור שבבי סחוט על פני גחלים (להימנע משימוש מדי שבבים רטובים, אשר עשוי לכבות את האש). מילוי חצי מחבת כיכר לסכל עם מים במקום מול הגחלים על מתלה הגריל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
מניחים מתלה הגריל העליון על ברביקיו. סדר צלעות על מתלה הגריל העליון מעל מחבת כיכר. מכסה ברביקיו עם מכסה, מיקום פורקן העליון ישירות על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
15
מקום גזע של מדחום ממתקים דרך פתח העליון, עם מד חיצוני קצה ליד צלעות (מדחום לא צריך לגעת בשר או מתלה גריל); להשאיר במקום במהלך הבישול. בדוק טמפרטורה לאחר 5 דקות. השתמש פתחי אוורור העליון והתחתון כדי לשמור על טמפרטורה בין 275 ° F ו 325 ° F, פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את החום וסגירה כדי להקטין את החום. השאר פתחים אחרים סגורים.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
16
לאחר 45 דקות, השתמש בטכניקה המתוארת קודם לכן כדי להדליק עוד 15 בריקטים פחם באותה ארובה פחם להגדיר על גבי משטח שאינו דליק.
17
כאשר הטמפרטורה של ברביקיו נופל מתחת 135°, להשתמש כפפות תנור להרים את המדף העליון עם צלעות; מקום מתלה עם צלעות על משטח אטום. באמצעות מלקחיים, להוסיף פחם אפור חם מן הארובה המתלה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
18
מסננים הנותרים 1 שבבי עץ כוס; מפזרים על פחם. למקם מחדש את המדף העליון על ברביקיו, הצבת צלעות מעל מחבת כיכר. מכסים במכסה. גריל עד צלעות הם מאוד רך בשר מתרחק מעצמות, כ 45 דקות יותר, צחצוח עם 3/4 כוס בורבון ברביקיו רוטב האחרון 15 דקות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
19
להעביר צלעות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
20
מברשת עם 3/4 כוס יותר רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
21
לשרת, להעביר את הרוטב שנותר בנפרד, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו בתפריט? נסה זיווג עם יין זינפנדל ורוזה. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. אתה יכול לנסות את המאחז הר האוול זינפנדל. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 50 דולר לבקבוק.
מאחז הר האוול זינפנדל
מאחז הר האוול זינפנדל
# 67 Wine Spectator Top 100 של 2008"צפופה ועוצמתית, אך עשירה להפליא, גמישה ומובנית היטב בליבה. מציע ניחוחות של פטל שחור, אדמה טרייה וקלי סמוקי, עם ברי בר בשלים אך ממוקדים, מוקה-אספרסו ופלפל לבן טעמים. לשתות עכשיו עד 2012. 950 מקרים שנעשו.צופה ביין93 נקודות