צלעות חזיר מעושנות עם בטטות
צלעות חזיר מעושנות עם בטטות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחים טארט, פלפל, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי טארט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרוק - סיר תפוחים אפויים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צלעות חזיר מעושנות בגריל עם זיגוג חמוץ מתוק, צלעות חזיר מטוגנות עם בטטות ותפוחים, ו צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות עם פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל צלעות בשמן על אש בינונית במשך 2-3 דקות בכל צד או עד צלעות הם השחמה קלות; לנקז.
העברה ל13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה. למעלה עם בטטות.
מערבבים סוכר חום ופלפל; מפזרים מעל בטטות. למעלה עם תפוחים; טפטוף עם מיץ תפוחים.
מכסים ואופים ב 325° במשך 30 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד הבשר רך.