קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

צלעות חזיר מפלצתיות מצופות כמון עם רוטב צ'יפוטלה אפרסק

צלעות חזיר מפלצתיות מצופות כמון עם רוטב צ'יפוטלה אפרסק
אם יש לכם פלפל, שמן זית, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו שרימפס מצופה קמח תירס עם רוטב פלפל אדום-צ'יפוטלה טבילה, ירכיים עוף מצופה כמון עם סלסה Tomatillo בגריל, ו קציצות חזיר מצופות כמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך סלסה
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
בקערה בינונית, לזרוק יחד את כל החומרים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר צלחת הגשה ולהניח בצד.
4
הכן גריל
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור תחתון פתוח. פחם בהיר. משאיר על 1/4 של גריל ללא פחם, פחם מואר הבנק על פני שאר הגריל כך גחלים הם כ 3 פעמים גבוה יותר בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
אם משתמשים בגריל גז, ברדס פתוח, להדליק את כל המבערים, ולהגדיר על גבוה. סגור מכסה המנוע preheat 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
בעוד הגריל מתחמם, צלעות מעילים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
באמצעות מטחנת תבלין חשמלית, זרעי כמון דופק 2 עד 3 פעמים כדי לפצח. (לחלופין, מניחים זרעים על קרש חיתוך ולרסק קלות עם מחבת sauté קטנה, באמצעות תנועת נדנדה עדינה.) לשפשף צלעות עם שמן, מפזרים מלח ופלפל, מעיל עם זרעי כמון, הקשה בחוזקה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
כדי לבשל צלעות באמצעות גריל פחם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה מעל שטח שבו גחלים נערמות הגבוהה ביותר עבור 3 עד 4 שניות. לצרוב צלעות על מתלה גריל משומן קלות ישירות מעל החלק החם ביותר של גחלים, מתהפך פעם אחת, עד משחימים היטב, על 3 עד 4 דקות לכל צד. להעביר צלעות לחלק הכי מגניב של הגריל, ואז לכסות עם מחבת צלייה הפוכה גריל, פונה פעם אחת, עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז של כל קוצצים (להימנע עצם) רושם 63°, על 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
העברת צלעות לצלחת ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 66°).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מגישים, עוברים סלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
13
כדי לבשל צלעות באמצעות גריל גז
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
כאשר הגריל הוא מחומם מראש, לצרוב צלעות על מתלה גריל משומן קל, מתהפך פעם אחת, עד משחימים היטב, על 3 עד 4 דקות לכל צד. כבה 1 צורב (צורב באמצע אם יש
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
15
ולשים צלעות מעל צורב כיבוי. להפחית את החום על המבער הנותר (ים) כדי מתון חזיר גריל, מכוסה מכסה, עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז של כל קוצצים (להימנע עצם) רושם 63°, על 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
16
העברת צלעות לצלחת ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 66°).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מגישים, עוברים סלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.