צלעות חזיר מרווה לימון
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 37 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם חרדל דיז'ון אפור poupon מדינה, פלפל טרי סדוק, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר טעימות עם פרושוטו, לימון, מרווה ופטריות, צלעות חזיר מרווה, ו צלעות חזיר מרווה.
הוראות
מקציפים יחד את החרדל ואת המיונז בקערה קטנה. בקערה רדודה מערבבים יחד את פירורי הלחם, גרידת לימון, מרווה, מלח ופלפל.
לדפוק את צלעות החזיר בין שני גיליונות של נייר שעווה עד רק לרכך, אבל לא רזה מדי.עבודה עם כל קוצץ בנפרד, לטבול את הקצוץ בתערובת החרדל, כך שהוא מצופה היטב. ואז למקם אותו בתערובת Panko ולהפוך אותו פעם או פעמיים כדי לוודא שהוא מצופה לחלוטין. צד סט. חזור עם הנותרים שלוש צלעות חזיר כך שכולם בפירורי לחם שווה.
ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן זית על חום בינוני במחבת גדולה. מערבולת כך שכל זה מצפה התחתון של המחבת. לאחר מכן, מניחים את צלעות החזיר במחבת ומבשלים כ -10 דקות לכל צד.
טפטוף בקצת יותר שמן זית אם תחתית המחבת מתייבשת. בדוק doneness על ידי חיתוך לתוך אחד הצלעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.