צלעות חזיר עם חזרת ולפת אפויה: Costolette אל רפאנו
צלעות חזיר עם חזרת ולפת אפויה: Costolette אל רפאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1170 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, בצל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Costolette d ' abbacchio fritte (צלעות כבש מצופה בפירורי לחם בסגנון רומי), צלעות חזיר עם חזרת ותפוחים, ו צלעות חזיר מצופות חזרת..
הוראות
1
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל, לפי הטעם. מקציפים את הביצה במלח ופלפל וטובלים כל קוצצים בביצה ואז בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום גבוה ולהוסיף את הצלעות, עובד בקבוצות במידת הצורך, ומבשלים עד חום זהוב עמוק משני הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, בסיר קטן, לחמם את החמאה על חום בינוני-נמוך עד שהוא נמס, ואז לטאטא בקמח, ערבוב כל הזמן עד שהוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף במלאי, קצת בכל פעם, ואז מערבבים את חזרת ומבשלים 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, כדי לטעום, ושופכים על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
5
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
10
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
11
מניחים את הלפת בסיר גדול ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים 2 כפות מלח, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
13
חותכים את הלפת ל 5 חתיכות כל ומניחים בתבשיל. כיסוי עם besciamella ו Parmigiano. מתבלים במלח ופלפל, ואופים במשך 30 דקות, עד שהבססיאמלה מבעבעת והחלק העליון מושח.
מרכיבים שתצטרך
14
בסיר בינוני, מחממים חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16
בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.