צלעות חזיר Paprikash יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 426 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . לך לחנות ותביא את מרק העגבניות המרוכז של קמפבל, פפריקה, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו Paprikash חזיר, Paprikash חזיר צלוי, ו בשר חזיר Tenderloin Paprikash (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד משחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
3
הסר את החזיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להפחית את החום בינוני. מערבבים את הבצל והפפריקה במחבת ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מערבבים את המרק, מים, פלפל שחור ושמנת חמוצה במחבת וחום לרתיחה. החזר את החזיר למחבת. להפחית את החום לנמוך. לבשל עד חזיר מבושל דרך.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.