צלעות חזיר צלויות חדורות ביין
צלעות חזיר צלויות חדורות יין עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 615 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך מלח שולחן, בישול יין, מרכז לחתוך צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח השולחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . וזה טוב. נסו צלעות חזיר עם יין ושום, צלעות חזיר ברוטב יין אדום, ו צלעות חזיר עם שום ותפוחים ביין (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את עירוי טעם מלח שלנו, לשפוך על 2/3 כוס יין בישול לתוך כוס. מערבבים ברוזמרין ושום. מיקרוגל על 1 דקה גבוהה. מגניב לטמפרטורת החדר-לפחות 30 דקות, ערבוב פעם או פעמיים. (או מניחים זכוכית באמבט מי קרח כדי להתקרר מהר יותר; מערבבים מדי פעם.)
בינתיים, יוצקים הנותרים הולנד הבית בישול יין לתוך מיכל מתכתי או קערה כי הוא רחב ועמוק מספיק כדי להחזיק את 4 צלעות.
מוסיפים סוכר, מלח ופלפל; מערבבים עד שהסוכר והמלח מומסים. מערבבים את עירוי טעם מקורר.
מניחים צלעות חזיר במי מלח כך שהם שקועים לחלוטין. מכסים ומקררים 18 עד 24 שעות, הופכים צלעות לפחות פעם אחת.
גריל מחממים לחום בינוני נמוך, 325-350 מעלות F. מסדרים גחלים לצל צלעות על חום עקיף.
צלעות ניקוז ומלח השלכת. אם תרצה, לשפשף את שני הצדדים של צלעות עם אבקת אנצ 'ו צ' ילה. גריל 10 דקות; הפעל וגריל 4-6 דקות יותר או עד הטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות F.
הסר, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.