צלעות חזיר צרובות עם רוטב תפוחים ועוגת סקווש תפוחי אדמה
צלעות חזיר צרובות עם רוטב תפוחים ועוגת סקווש תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חרדל טחון אבן, צלעות חזיר, שמן זרעי ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו צלעות חזיר צרובות מחבת עם רוטב מייפל וחשיש בייקון תפוחים, צלעות חזיר צרובות מחבת, ו צלעות חזיר כפריות ותפוחי אדמה עם רוטב לבן פלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
עבור עוגות דלעת תפוחי אדמה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
טפטף את חצאי הסקווש בשמן, מפזרים מלח ופלפל ולשים על גיליון אפייה לחתוך בצד למעלה. צולים עד למכרז, 45 עד 60 דקות. להפריש להתקרר.
שים את תפוחי האדמה בסיר ולהוסיף מספיק מים מלוחים כדי לכסות. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים עד במכרז, 20 עד 25 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה.
למדוד 1 כוס של סקווש ו 2 כוסות של תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה (לשמור כל ירקות הנותרים לשימוש אחר).
מוסיפים את חלמוני הביצה וקצת מלח ופלפל ומתמזגים היטב. צורה לארבע עוגות שוות.
מחממים מחבת סאוט מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קצת שמן ולאחר מכן את העוגות ומבשלים עד חום זהוב בצד אחד. הפוך ומבשל בצד השני עד חום זהוב. תתחמם.
עבור צלעות חזיר ורוטב תפוחים: לחמם את הרוטב החום וחרדל בסיר על חום בינוני, ערבוב ברחבי. שמור על חום בינוני נמוך בזמן שאתה מבשל את הצלעות.
מפזרים את צלעות החזיר משני הצדדים עם 1 כף מלח 1 כפית פלפל.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד מחומם. עד השמן ואת הצלעות ומבשלים עד השחמה בצד אחד, 5 עד 6 דקות; להעיף ולבשל בצד השני עוד 6 דקות.
מוסיפים את התפוחים למחבת צלעות החזיר ומבשלים עד שהתרככו, 3 עד 4 דקות.
מעבירים את התפוחים לסיר עם הרוטב החום והחרדל; מערבבים וטועמים לתיבול ועובי הרוטב, מסתגלים עם ציר עוף ומלח ופלפל במידת הצורך. לסיים על ידי ערבוב בחמאה.
כדי לשרת, מניחים עוגת סקווש תפוחי אדמה על כל צלחת ולאחר מכן קוצצים. תסיים עם רוטב התפוחים ותגיש.