צלעות חזיר קלועות עם מרווה
המתכון מטוגן צלעות חזיר עם מרווה יכול להתבצע בערך 40 דקות. למנה העיקרית הזו יש 612 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צלעות חזיר, שום, פלפל כבוש וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 82%, וזה נהדר. מתכונים דומים: חזיר מטוגן עם לימון ומרווה, צלעות חזיר מרווה, ו צלעות חזיר מרווה.
הוראות
שלב את הסוכר ו -1 / 4 כוס מלח בקערה רדודה; להקציף 3 כוסות מים. פירס את חזיר בכל רחבי עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף לקערה ולספוג 10 דקות.
שים את הקמח על צלחת. מתבלים את החזיר בפלפל ואז מחפרים בקמח.
מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את החזיר ומבשלים, ללא הפרעה, עד להזהבה בתחתית, 5 דקות.
מוסיפים את המרווה למחבת; הפוך את צלעות החזיר כך שינוחו על גבי המרווה. מפזרים את השום, פרוסות הלימון והפלפרונצ ' יני סביב החזיר. מבשלים, ללא הפרעה, עד להזהבה בצד השני, כ -5 דקות נוספות.
מוסיפים למחבת את העגבניות, מרק העוף ו -1 / 2 כוס מים ומנמיכים את האש לנמוכה בינונית. מבשלים, הופכים את החזיר באמצע הדרך, עד שהנוזל מצטמצם בחצי והבשר רך, בערך 15 דקות.
מגישים עם הקוסקוס; למעלה עם הפטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ציפריאני פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.