צלעות חמוצות ומתוקות עם סלסה רימונים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אמבטיות זרעי רימון, מיץ רימונים קרטון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Crockpot מתוק חמוץ צלעות רימון קצר עם פולנטה שמנת, צלעות חמוצות ומתוקות, ו צלעות חמוצות ומתוקות.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
להתאים בנוחות את הצלעות לתוך פח צלייה.
יוצקים מעל מיץ הרימון ומספיק מים (במידת הצורך) כדי לכסות את הצלעות, ולאחר מכן לכסות בחוזקה עם נייר כסף. צלי במשך 2-3 שעות, פונה באמצע הדרך, עד הצלעות הם באמת רך, אבל לא מתפרק.
שים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן. חום בעדינות, ואז בועה במשך כ 2 דקות, ערבוב. תניח בצד.
כאשר הצלעות נעשות, להטות את הנוזל ואת המעיל בכל רחבי עם הרוטב דביק. לכסות ולשרות במקרר לפחות 1 hr, או טוב יותר עדיין עד 24 שעות. ניתן להקפיא בשלב זה.
כדי להפוך את סלסה, לערבב יחד את כל החומרים וצינה עד מוכן לשרת.
כ -30 דקות לפני האפייה, לקחת את הצלעות מהמקרר לבוא לטמפרטורת החדר.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
אופים במשך 20-30 דקות, מפנה מדי פעם, צולה לעתים קרובות עם הרוטב, עד דביק, חם טחינה בצד החיצוני.
מגישים עם סלסה ו flatbreads או אורז, אם אתה רוצה.