קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צלעות חמוצות ומתוקות עם סלסה רימונים

צלעות חמוצות ומתוקות עם סלסה רימונים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אמבטיות זרעי רימון, מיץ רימונים קרטון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Crockpot מתוק חמוץ צלעות רימון קצר עם פולנטה שמנת, צלעות חמוצות ומתוקות, ו צלעות חמוצות ומתוקות.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להתאים בנוחות את הצלעות לתוך פח צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
3
יוצקים מעל מיץ הרימון ומספיק מים (במידת הצורך) כדי לכסות את הצלעות, ולאחר מכן לכסות בחוזקה עם נייר כסף. צלי במשך 2-3 שעות, פונה באמצע הדרך, עד הצלעות הם באמת רך, אבל לא מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
שים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן. חום בעדינות, ואז בועה במשך כ 2 דקות, ערבוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
כאשר הצלעות נעשות, להטות את הנוזל ואת המעיל בכל רחבי עם הרוטב דביק. לכסות ולשרות במקרר לפחות 1 hr, או טוב יותר עדיין עד 24 שעות. ניתן להקפיא בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
כדי להפוך את סלסה, לערבב יחד את כל החומרים וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
7
כ -30 דקות לפני האפייה, לקחת את הצלעות מהמקרר לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
8
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים במשך 20-30 דקות, מפנה מדי פעם, צולה לעתים קרובות עם הרוטב, עד דביק, חם טחינה בצד החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים עם סלסה ו flatbreads או אורז, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.