צלעות טלה בברביקיו
אם יש לך בערך 15 דקות לבלות במטבח, צלעות טלה מנגל עשויות להיות מתכון מדהים ללא גלוטן וראשוני לנסות. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 475 קלוריות, 45 גרם חלבון ו-31 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, שום, שום ותיבול עשבי תיבול, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 74%. מתכונים דומים: צלעות טלה מנגלות, צלעות טלה חותכות מנגל, וצלעות טלה מנגלות ביין.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את השמן, השום והתבלינים; להוסיף צלעות טלה. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים ללילה, הופכים מדי פעם.
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים את הצלעות, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 5-9 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (160 מעלות עבור בינוני-טוב, 170 מעלות עבור עשוי היטב).