צלעות טלה בגריל עם מחית ארטישוק, ארטישוק לתינוק פריך וזית קריניולה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלעות טלה בגריל עם מחית ארטישוק, ארטישוק לתינוק פריך וזית קריניולן יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתאים ל-1 ומחירו 12 מנות.48 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 186 גרם שומן, ובסך הכל של 2114 קלוריות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. צאו לחנות והרימו פנקו, ארטישוקים לתינוקות, זית קריניולן ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות טלה בגריל עם טפנד זית, צלעות טלה לתינוקות בגריל עם רוטב יוגורט תפוז-נענע, ו צלעות טלה יווניות בגריל עם עגבניות, מלפפון וסלט זית קלמטן (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומניחים אותו בצד השמן כלפי מטה על גריל למשך כ-12 דקות, הופכים בזמן שהוא מתבשל לצריבה אחידה מסביב.
מערבבים את שמן הזית, הפנקו ומלח הים במחבת מטגן גדולה ומערבבים עד להזהבה.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מניחים את מחית הארטישוק על צלחת ומסדרים את ארטישוק התינוק הפריך לצד אחד של המחית.
מפזרים את הזית והעלים הפרוסים מעל הארטישוקים. פורסים את הטלה לשניים ומסדרים אותו מעל.
מגישים עם תערובת הפנקו בצד.
מניחים את לבבות הארטישוק בסיר בינוני עם המים ושמן הזית.
מוסיפים את הצ ' ילי והמלח, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, אך ללא צבע.
יוצקים את התערובת בבלנדר ומערבבים עד חלקה לחלוטין.
מוסיפים את מיץ הלימון ומצננים את המחית בתבנית מונחת על קרח.
מוציאים את העלים מהארטישוקים ורבע את הלבבות. מטגנים בשמן עמוק את לבבות הארטישוק בשמן סויה עד שהם רכים וזהובים.
מסננים, ומתבלים במלח ופלפל.