צלעות טלה בגריל עם רוטב חרדל ברביקיו
ניתן להכין את המתכון של צלעות טלה בגריל עם רוטב חרדל ברביקיו תוך כ-55 דקות. מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 301 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-10 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 4. הוא יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלכם. גשו לסופר וקנו חומץ שרי, דבש, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח ברביקיו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: צלעות טלה בגריל עם רוטב ברביקיו חרדל, צלעות טלה בגריל עם חרדל פורצ'יני וצלעות טלה בגריל עם חרדל של עלמה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
טורפים יחד את החרדל, החומץ, הקטשופ, המולסה, הדבש, סירופ המייפל וחומץ יין האורז בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומניחים בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה. ניתן להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.
מחממים את הגריל לרמה גבוהה או מחבת גריל על אש גבוהה. מתבלים את הטלה משני הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם ומברישים בשמן קנולה.
שמים את הצלעות על הגריל ומבשלים עד להזהבה ומעט חרוכה, 3 עד 4 דקות.
מברישים ברוטב, לאחר מכן הופכים את הצלעות וממשיכים בצלייה לדרגה בינונית, 2 עד 3 דקות נוספות, מברישים את החלק העליון עם עוד מהרוטב.
מוציאים את הצלעות מהגריל לצלחת הגשה.
מברישים עם עוד מהרוטב ונותנים לנוח 5 דקות.