צלעות כבש
שנקי כבש עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 427 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך מניות בקר, שמן זית, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: כבש מטוגן / שוק כבש, כבש שנקס בדרך שלי, ו צלעות כבש.
הוראות
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל. חפרו את הטלה בקמח
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי, ואז מוסיפים את הטלה. לצרוב על
כל הצדדים עד הזהב, 3 עד 4 דקות לכל צד. (לצלייה
שאלוט, שום, ציפורן, allspice ומבשלים עד התערובת היא
ריץ ' בראון, בערך 5 דקות.
מוסיפים את המניה, היין והעגבניות. באמצעות
כף עץ, לגרד כל חתיכות חומות מהחלק התחתון של הסיר. חזור
הכבש לסיר, לכסות בחוזקה, ולהעביר לתנור. מבשלים עד
כבש הוא מזלג מכרז, 2 עד 3 שעות.
מניחים את הכבש על מנות הגשה
ולשים את הסיר על חום גבוה בינוני.
מוסיף את הזיתים, גרידה כתומה,
ומיץ תפוזים ומביאים לרתיחה. להפחית את הנוזל עד מעט
מעובה, 3 עד 5 דקות. מצקת אותו על הטלה ומפזרים על