קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים

צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סיבובים פלפל סדוק טרי, נענע, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רגל טלה בגריל נטולת עצמות ממולאת בטפנד זיתים, צלעות כבש בגריל יווני עם עגבניות, מלפפון וסלט זית Kalamatan, ו צלעות כבש בגריל עם פירה ארטישוק, ארטישוק תינוק פריך זית Cerignolan (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור המרינדה: עם סכין חדה, לנקות את הצלעות, זמירה את כובע שומן עודף וכל שברי עצם. בקערת ערבוב בינונית, לשלב את מנטה, פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, מיץ לימון, עלה דפנה, מלח ופלפל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את צלעות הכבש לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable ויוצקים את המרינדה מעל. להשרות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
לקבלת טפנד: במעבד מזון, דופק יחד את הזיתים, גרידת תפוז, פטרוזיליה, אנשובי וצ ' ילה עד קצוצה גס.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
טפטוף בשמן הזית ומיץ התפוזים תוך כדי המשך הדופק למשך כדקה, עד לשלב המרכיבים וטפנד הזיתים הוא ממרח גס. אל תעבור את התהליך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
6
עבור צלעות כבש t-bone: מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה. באמצעות מלקחיים ומגבת נייר מחוררת בשמן, לנגב את הסורגים גריל לנקות וליצור משטח nonstick.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר את הטלה מן המרינדה, מנגב עודף, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
מניחים את הצלעות על הגריל, צד שומן למטה. גריל במשך כ 2 דקות ולסובב 45 מעלות כדי ליצור סימן crosshatch. תמשיך לצלות עוד 2 דקות ותהפוך. סובב את צלעות הטלה 45 מעלות כדי לסיים ולהביא לטמפרטורת הבישול הרצויה, 5 עד 6 דקות בסך הכל עבור 135 מעלות f טמפרטורה פנימית או בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר מן הגריל ולאפשר לנוח.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
כדי לשרת: לסדר את צלעות הטלה על מנת הגשה, לקישוט כל אחד עם כ 1 כף טפנד, גימור עם נענע קרועה והגשה עם טפנד שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)