צלעות כבש לבנוניות עם חסה לבנה
המתכון לבנונים צלעות כבש עם חסה לימון מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 154 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם בהראט, שמן זית, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלעות כבש עם שעועית ירוקה לבנונית, צלעות כבש עם לימון בולגור, ו Kafta כבש לבנוני (קבב כבש).
הוראות
מגררים 2 כפיות גרידה מ 1 לימון. קצוות לקצץ של שני הלימונים, ואז לעמוד לימונים בצד לחתוך לקלף, כולל פיית לבן, מ לימונים עם סכין חיתוך חדה (להשליך קליפה).
חותכים מקטעים ללא ממברנות, ולאחר מכן לחתוך מקטעים לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'. לזרוק קטעי לימון בעדינות עם סוכר בקערה ומערבבים 2 כפות שמן.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות עבור טעמים להתפתח.
טחון ו מחית שום כדי להדביק עם 1/2 כפית מלח, ולאחר מכן מערבבים יחד עם בהראט, גרידה, הנותרים שמן כפות, ו 1/2 כפית פלפל. לשפשף על צלעות כבש.
לזרוק חסה ונענע עם תערובת לימון.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם (חום בינוני-גבוה לגז); ראה הליך צלייה.
צלעות גריל, פונה פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
העברה לצלחת ולתת מנוחה, מכוסה באופן רופף, 5 דקות.
* אתה יכול לעשות baharat משלך על ידי שחיקה 1 כפית כל ציפורן שלמה, זרעי כמון, מאראס או פלפל חלב, ומקל קינמון 3 אינץ ' (שבור במחצית) במטחנת קפה/תבלין חשמלית עד הקרקע דק. * צלעות ניתן לבשל במחבת גריל 2 מבער חם משומן על חום בינוני גבוה, הופך פעם אחת, על 6 דקות.* תערובת לימון שומר בטמפרטורת החדר 2 שעות. לזרוק עם חסה ונענע רק לפני ההגשה.