צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל
צלעות טלה מטוגנות עטופות בחציל דורשות כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שאנקס כבש, פלפלים, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה נהדר. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל, צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל, ו צלעות כבש מטוגנות וחציל.
הוראות
הסר רצועות עור ברוחב 2 אינץ ' מצדדים מנוגדים של כל חציל עם מקלף ירקות וזרק. מחזיק סכין במקביל בצד קלופים, לחתוך כל חצילים לאורכו לפרוסות 8 (1/3 אינץ ' עבה).
מברשת חצילים פרוסות משני הצדדים עם שמן ולסדר שכבה 1 ב 2 מחבתות אפייה רדודות.
מפזרים מלח ופלפל ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד חצילים הוא רך ושחומים קלות, 30 עד 40 דקות בסך הכל. חציל מגניב במחבתות. תשאירי את התנור דולק.
פט שנקס יבש ומפזרים מלח ופלפל.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שוקים חומים ב 2 קבוצות, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה.
העברה כמו השחמה למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק שאנקס בשכבה 1. מחבת מילואים.
מבשלים פלפל, שום, תבלינים, ועלי דפנה בשומן הנותרים במחבת על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים החומים.
מוסיפים עגבניות קצוצות ומביאים לרתיחה. רוטב העונה עם מלח ופלפל ויוצקים מעל שוקים (נוזל צריך לבוא על חצי למעלה הצדדים של בשר).
מכסים את המחבת צלייה בחוזקה בנייר כסף וצליה באמצע התנור עד רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות. שנקס מגניב, חשוף. תשאירי את התנור דולק.
הסר שאנקס מן הרוטב. להשליך עצמות סחוס, ולאחר מכן לחתוך בשר לחתיכות 1 1/2 אינץ'. שומן דל שומן מרוטב ורוטב העונה עם מלח ופלפל. כפית שליש רוטב לתוך זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה.
מסדרים 2 פרוסות חצילים מקצה לקצה לאורך על משטח עבודה כך מסתיים חפיפה על ידי כ 2 אינץ'. שים שמינית כבש על חצילים שם הוא חופף, ואז לעטוף קצוות של חצילים מעל כבש כדי ליצור צרור.
העברת צרור לתבנית אפייה עם מרית מתכת רחבה. הפוך 7 חבילות יותר באותו אופן, הסדרת אותם בשכבה 1 בצלחת. כפית נשארת רוטב מעל ומסביב חבילות לכסות צלחת בחוזקה עם נייר.
חבילות צמה באמצע תנור 30 דקות.