קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל

צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל
צלעות טלה מטוגנות עטופות בחציל דורשות כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שאנקס כבש, פלפלים, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה נהדר. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל, צלעות כבש מטוגנות עטופות בחציל, ו צלעות כבש מטוגנות וחציל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר רצועות עור ברוחב 2 אינץ ' מצדדים מנוגדים של כל חציל עם מקלף ירקות וזרק. מחזיק סכין במקביל בצד קלופים, לחתוך כל חצילים לאורכו לפרוסות 8 (1/3 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מברשת חצילים פרוסות משני הצדדים עם שמן ולסדר שכבה 1 ב 2 מחבתות אפייה רדודות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מפזרים מלח ופלפל ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד חצילים הוא רך ושחומים קלות, 30 עד 40 דקות בסך הכל. חציל מגניב במחבתות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
פט שנקס יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שוקים חומים ב 2 קבוצות, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
העברה כמו השחמה למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק שאנקס בשכבה 1. מחבת מילואים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מבשלים פלפל, שום, תבלינים, ועלי דפנה בשומן הנותרים במחבת על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים עגבניות קצוצות ומביאים לרתיחה. רוטב העונה עם מלח ופלפל ויוצקים מעל שוקים (נוזל צריך לבוא על חצי למעלה הצדדים של בשר).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מכסים את המחבת צלייה בחוזקה בנייר כסף וצליה באמצע התנור עד רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות. שנקס מגניב, חשוף. תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הסר שאנקס מן הרוטב. להשליך עצמות סחוס, ולאחר מכן לחתוך בשר לחתיכות 1 1/2 אינץ'. שומן דל שומן מרוטב ורוטב העונה עם מלח ופלפל. כפית שליש רוטב לתוך זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מסדרים 2 פרוסות חצילים מקצה לקצה לאורך על משטח עבודה כך מסתיים חפיפה על ידי כ 2 אינץ'. שים שמינית כבש על חצילים שם הוא חופף, ואז לעטוף קצוות של חצילים מעל כבש כדי ליצור צרור.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
העברת צרור לתבנית אפייה עם מרית מתכת רחבה. הפוך 7 חבילות יותר באותו אופן, הסדרת אותם בשכבה 1 בצלחת. כפית נשארת רוטב מעל ומסביב חבילות לכסות צלחת בחוזקה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
חבילות צמה באמצע תנור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן