צלעות כבש מטוגנות עם זיתים ירוקים ומשמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש מטוגן עם זיתים ירוקים ומשמשים. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לך ציר עוף, קורנית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם משמשים מיובשים, שזיפים וג'ינג'ר מסוכר, צלעות כבש מטוגנות עם תפוזים וזיתים, ו עוף צלוי עם משמשים, זיתים ירוקים וקוסקוס.
הוראות
ראשית, אתה רוצה להשרות את שנקי הטלה במשך כמה שעות כדי באמת לחדור את הטעם העמוק; היין גם מרכך את הבשר.
שים את השוקיים בקערת זכוכית גדולה ומתבלים במלח ופלפל. לשבור את הקורנית רוזמרין עם הידיים שלך לשחרר את השמנים ולזרוק אותם על גבי הטלה.
מוסיפים את קליפת הלימון, שום, ציפורן, קינמון, פלפל, עלי דפנה וסוכר.
יוצקים את בקבוק היין, מכסים ומקררים במשך 4 עד 6 שעות.
קו כמה שכבות של מגבות נייר על הדלפק. משוך את השוקיים הטלה מתוך מרינדה היין( הזמנת אותו מאוחר יותר), ולהניח אותם על מגבות נייר, לכסות עם מגבות נייר יותר וללטף את הבשר יבש ממש טוב.
שים את הקמח במגש רדוד גדול ומתבל אותו עם כמות נכבדה של מלח ופלפל. לדלות את שוק הטלה בקמח מתובל; הקשה על עודף.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר כבד תחתית אחרים על חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. צורבים את נקב הטלה, פונים בזהירות עם מלקחיים, כך שכל הצדדים הם צבע קרמל חום.
טפטוף עם קצת יותר שמן במידת הצורך. עשה זאת בקבוצות אם השוקיים גדולים ונראה צפוף בסיר. זן מרינדה בהזמנת היין.
מוסיף את היין, הנותרים 2 מקלות קינמון, הנותרים 2 גבעולים של טימין ואת החומר מן המרינדה. מבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות.
יוצקים את המניה ומוסיפים את הבצל, גזר, זיתים ומשמשים; מביאים לרתיחה. כסה את הסיר.
מניחים בתנור במשך 2 1/2 עד 3 שעות.
להעביר את שנקי הטלה למגש גדול. כפית את הבצלים, זיתים, ומשמשים מעליהם. מסננים את מיצי הקלייה ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על המגש ומגישים עם קצת לחם פריך.