קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

צלעות כבש מצופות בעשב

צלעות כבש מצופות בעשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מדף עשבי תיבול מצופה של כבש. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו פלפל, שמן מלא, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: צלעות כבש מצופות בעשב, צלעות כבש מצופות בעשב, ו צלעות כבש מצופות בעשב.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. בינתיים, תן לכבש לשבת בטמפרטורת החדר.בנדיבות העונה מדפים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים 1 מתלה כבש צד שומן למטה במחבת לצרוב עד חום זהוב, סיבוב המתלה לחום ככל האפשר של השומן (אתה רק מנסה להשחים את השומן, אז אל תדאג מרפרף על המדף מעל), על 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את הטלה למשטח עבודה, משחימים את הצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
5
מסננים את השמן מהמחבת ומוחקים את כל חתיכות השחמה עם מגבת נייר. להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה, להוסיף את הכף הנותרת של שמן, ולחזור עם המתלה הנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים את השום ואת האנשובי על קרש חיתוך. לעשות משחה על ידי לחיצה על הלהב של סכין שף וגרירת הצד שלו על פני השום ואנשובי בזווית של 15 מעלות, לסירוגין בין ריסוק אותם יחד וקטיעת התערובת, עד צורות משחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מעבירים את הדבק לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד חלקה בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9
הוסף את panko, פטרוזיליה, רוזמרין ולהשתמש בידיים שלך כדי לשלב באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10
מניחים את החרדל והדבש בקערה קטנה ומערבבים לשלב. באמצעות מברשת מאפה, באופן שווה לצחצח את הצדדים השחומים של מדפי כבש עם תערובת חרדל-דבש, באמצעות כל זה. באמצעות הידיים שלך, לחץ בעדינות חצי תערובת panko על כל אחד מדפים על תערובת חרדל-דבש, הקפד לכסות את המדף כל הדרך עד העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מניחים את מדפי הטלה מוכנים במחבת צלייה עם העצמות הפונות לאותו כיוון. צלוי, סיבוב המחבת באמצע זמן הבישול, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 52° עד130 עבור נדיר, על 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
להעביר את המדפים ללוח חיתוך ולתת להם לנוח חשף במשך כ -15 דקות.לגלף כל מדף לתוך 4 (2-עצם) צלעות ולסדר אותם על מגש. (חלק מהציפוי עלול ליפול-פשוט מפזרים אותו בחזרה על הטלה.) מתבלים במלח ים אפור או גס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך