צלעות כבש עם קפונטה חצילים
צלעות כבש עם קפונטה חצילים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 620 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך בצל, עגבניות, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלעות כבש בגריל עם סלט חצילים, צלעות כבש עם תבלין קלוי-חצילים, ו קפונטה חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים את החצילים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהחציל מתחיל להתרכך, כ -3 דקות נוספות.
מוסיפים את הרוזמרין, העגבניות והחומץ ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הצלפים והצנוברים; להפריש להתקרר מעט.
מניחים מחבת גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל. עבודה בקבוצות, למקם את צלעות כבש במחבת, צד שומן למטה, ומבשלים עד השומן מתחיל לעבד, 4 עד 5 דקות. הפוך את הצלעות לצדדים ומבשלים עד פריך וחום, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מחלקים את הקפונטה חצילים וצלעות כבש בין צלחות ומקשטים עם ארוגולה.