קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

צלעות כבש צלויות עם שעועית קנליני

צלעות כבש צלויות עם שעועית קנליני
אם יש לך שוק כבש בשרני, ציר עוף, חומץ שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית נסו טרגון כבש שנקס עם שעועית קנליני, שוק כבש עם שעועית לבנה ודלעת, ו צלעות כבש מטוגנות עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לכסות את השעועית ואת עלה דפנה עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד השעועית הם מכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את השעועית ומשליכים את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 30
4
מחממים תבשיל ברזל יצוק אמייל שהוא גדול מספיק כדי להחזיק את שוקי הטלה בשכבה אחת. עונדים את השוקיים במלח ופלפל שחור ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים כמה פעמים, עד שהשחימו קלות בכל רחבי, כ -15 דקות. נסטלו את שיני השום בין השוקיים. מכסים ומבשלים בתנור במשך כ 1 שעה ו 45 דקות, פונה 3 פעמים, עד השוקיים רגישים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-20
6
מעבירים את השוקיים למחבת קלייה קטנה, ואת שיני השום לקערה קטנה. מכסים את השוקיים בנייר כסף ומתחממים בתנור. מסננים את המיצים מהתבשיל לקערה ומורידים את השומן. להחזיר את המיצים לתבשיל, להוסיף את ציר העוף ולהגדיר את התבשיל על מבער. להרתיח על חום גבוה עד המיצים צמצמו 2 כוסות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מקלפים את שיני השום ומוסיפים את חומץ השרי. עם מזלג, מחית למשחה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את ממרח השום למיצים בתבשיל ומערבבים את השעועית ואת הקורנית. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים את הטלה על צלחות ומגישים עם השעועית.
מרכיבים שתצטרך