צלעות כפריות מתוקות וחריפות דורשות כ-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 579 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-41 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, צלעות חזיר, טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות בסגנון כפרי מתוק ומתובל, בישול איטי: צלעות כפריות חריפות וצלעות כפרי מתובל בבישול איטי.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את מיץ התפוחים, השמן, הקולה, הסוכר החום, הדבש, השום, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי אם רוצים ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזלי
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דיאט קרם סודה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 תפוז, גרידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קולה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים 1-1/2 כוסות מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף צלעות. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים 5 שעות או לילה, הופכים פעם אחת. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מסננים וזורקים את המרינדה. להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. מכינים גריל לחום עקיף, בעזרת מחבת לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים צלעות על מחבת לטפטוף וגריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 10 דקות מכל צד, מבסוטים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
צולים 20-25 דקות יותר או עד שהבשר רך, הופכים ומטגנים מדי פעם בשארית המרינדה.