קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

צלעות כפריות מתוקות וחריפות

צלעות כפריות מתוקות וחריפות
צלעות כפריות מתוקות וחריפות דורשות כ-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 579 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-41 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, צלעות חזיר, טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות בסגנון כפרי מתוק ומתובל, בישול איטי: צלעות כפריות חריפות וצלעות כפרי מתובל בבישול איטי.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את מיץ התפוחים, השמן, הקולה, הסוכר החום, הדבש, השום, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי אם רוצים ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קולהקולה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים 1-1/2 כוסות מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף צלעות. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים 5 שעות או לילה, הופכים פעם אחת. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מסננים וזורקים את המרינדה. להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. מכינים גריל לחום עקיף, בעזרת מחבת לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים צלעות על מחבת לטפטוף וגריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 10 דקות מכל צד, מבסוטים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
צולים 20-25 דקות יותר או עד שהבשר רך, הופכים ומטגנים מדי פעם בשארית המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

1866 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוחים לא ממותקמיץ תפוחים לא ממותק55אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז55אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1126 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקולהקולה11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון856 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(יכול להיות או להרחיק)עשן נוזלי, אופציונליעשן נוזלי, אופציונלי11 קילו קישואים,8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס953אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות חזיר בסגנון כפרי ללא עצמותצלעות חזיר בסגנון כפרי ללא עצמות11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר