קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

צלעות מושחרות

צלעות מושחרות
צלעות מושחרות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 91 גרם של שומן, וסך הכל 1078 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תיבול מושחר, סוכר חום, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, פריים ריב פו, ו צלעות ברוטב.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד את הסוכר החום, כמון, פלפל שחור, כוסברה, אבקת צ ' ילי 1/4 כוס, מלח כשר ורוטב סויה. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד 1/2 כוס אבקת צ ' ילי ותבלינים מושחרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חותכים צלעות מצלי, ומניחים במחבת צלייה. הם יפעלו כמתלה קלייה. לשפשף את הבשר בכל רחבי עם תערובת רוטב סויה. ואז לשפשף מעיל עם תערובת התבלינים Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
תן למרינדה לפחות שעה אחת או לעטוף בניילון, ולהירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מחממים את התנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר כל פלסטיק מ צלי, ומניחים מחבת לתנור שחומם מראש. הצלי נחשף במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים מים למחבת כדי לייצר חום לח. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ולהמשיך צלייה במשך 1 שעה ו 10 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית היא לפחות 130-140 מעלות F / 55-60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, או (145-155 מעלות f/63-68 מעלות c) עבור בינוני .
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תן לצלי לעמוד במשך 30 דקות לפני גילוף לתת המיצים לחזור למרכז.