צלעות מושחרות
צלעות מושחרות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 91 גרם של שומן, וסך הכל 1078 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תיבול מושחר, סוכר חום, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, פריים ריב פו, ו צלעות ברוטב.
הוראות
בקערה בינונית מערבבים יחד את הסוכר החום, כמון, פלפל שחור, כוסברה, אבקת צ ' ילי 1/4 כוס, מלח כשר ורוטב סויה. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד 1/2 כוס אבקת צ ' ילי ותבלינים מושחרים. תניח בצד.
חותכים צלעות מצלי, ומניחים במחבת צלייה. הם יפעלו כמתלה קלייה. לשפשף את הבשר בכל רחבי עם תערובת רוטב סויה. ואז לשפשף מעיל עם תערובת התבלינים Cajun.
תן למרינדה לפחות שעה אחת או לעטוף בניילון, ולהירגע בן לילה.
מחממים את התנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
הסר כל פלסטיק מ צלי, ומניחים מחבת לתנור שחומם מראש. הצלי נחשף במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש.
יוצקים מים למחבת כדי לייצר חום לח. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ולהמשיך צלייה במשך 1 שעה ו 10 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית היא לפחות 130-140 מעלות F / 55-60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, או (145-155 מעלות f/63-68 מעלות c) עבור בינוני .
תן לצלי לעמוד במשך 30 דקות לפני גילוף לתת המיצים לחזור למרכז.