צלעות מטוגנות ברוטב פורצ'יני-יין פורט
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלעות מטוגנות עם רוטב יין פורט פורצ'יני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1135 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את רובי פורט, יין, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו צלעות קצרות מטוגנות עם ג'ינג'ר וכוכב אניס, צלעות צלויות של יין אדום, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
מערבבים פטריות פורצ ' יני ומים בקערה קטנה.
מניחים מגבת נייר על פני הנוזל כדי לשמור על הפטריות שקועות.
בואו לעמוד עד פטריות לרכך, כ -30 דקות.
בינתיים, בנדיבות עונה צלעות קצרות עם מלח ופלפל.
שמן חום בתנור הולנדי בינוני חום גבוה עד לחישות עשן בקושי מתחילים להראות על פני השטח.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד משחימים היטב על כל המשטחים, 8 עד 12 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
החזירו את התנור ההולנדי לחום בינוני וחמאת חום עד שנמס.
מוסיפים גזר, בצל וסלרי ומבשלים ערבוב, עד מתרכך בקושי מתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב ללא הרף, עד רסק עגבניות לוקח על גוון שרוף ומתחיל להיצמד לתחתית המחבת, על 3 דקות.
מוסיפים פורט ויין אדום למחבת, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. בינתיים, לנקז פטריות דרך מסננת. בערך לקצוץ את הפטריות, ולאחר מכן להוסיף פטריות והנוזל שלהם לסיר, יחד עם ציר עוף, עלי דפנה, טימין וצלעות קצרות השחמה.
חזור לרתיחה, לכסות, ולהעביר לתנור. מבשלים עד מכרז לחלוטין, כ 3 שעות.
להסיר ולהשליך עלי דפנה וקורנית.
הסר בשר מעצמות, וזרוק עצמות. שומן דל שומן מרוטב. מביאים רוטב לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת רוטב כמו, עקביות מעובה במקצת, על 5 דקות. להחזיר בשר למחבת, עונה לטעום עם יותר מלח ופלפל, ומגישים מיד. (ראה הערה לעיל להצעות הגשה).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.