קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות מטוגנות ברוטב פורצ'יני-יין פורט

צלעות מטוגנות ברוטב פורצ'יני-יין פורט
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלעות מטוגנות עם רוטב יין פורט פורצ'יני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1135 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את רובי פורט, יין, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו צלעות קצרות מטוגנות עם ג'ינג'ר וכוכב אניס, צלעות צלויות של יין אדום, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים פטריות פורצ ' יני ומים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים מגבת נייר על פני הנוזל כדי לשמור על הפטריות שקועות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
בואו לעמוד עד פטריות לרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
בינתיים, בנדיבות עונה צלעות קצרות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
שמן חום בתנור הולנדי בינוני חום גבוה עד לחישות עשן בקושי מתחילים להראות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד משחימים היטב על כל המשטחים, 8 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
9
החזירו את התנור ההולנדי לחום בינוני וחמאת חום עד שנמס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
10
מוסיפים גזר, בצל וסלרי ומבשלים ערבוב, עד מתרכך בקושי מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
12
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב ללא הרף, עד רסק עגבניות לוקח על גוון שרוף ומתחיל להיצמד לתחתית המחבת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוסיפים פורט ויין אדום למחבת, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. בינתיים, לנקז פטריות דרך מסננת. בערך לקצוץ את הפטריות, ולאחר מכן להוסיף פטריות והנוזל שלהם לסיר, יחד עם ציר עוף, עלי דפנה, טימין וצלעות קצרות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
חזור לרתיחה, לכסות, ולהעביר לתנור. מבשלים עד מכרז לחלוטין, כ 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
להסיר ולהשליך עלי דפנה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
16
הסר בשר מעצמות, וזרוק עצמות. שומן דל שומן מרוטב. מביאים רוטב לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת רוטב כמו, עקביות מעובה במקצת, על 5 דקות. להחזיר בשר למחבת, עונה לטעום עם יותר מלח ופלפל, ומגישים מיד. (ראה הערה לעיל להצעות הגשה).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.