צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות מטוגנות עם צדפה צרובה על עוגת Mofongo יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 843 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodnetwork יש 19 אוהדים. גשו לסופר וקנו בייקון, קצר, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: צלעות מטוגנות עם צדפה צרובה על עוגת Mofongo, צלעות מטוגנות עם שרימפס צרוב ודגנים, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום.
הוראות
1
בסיר בעל תחתית כבדה של 3 ליטר, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל. חום את הצלעות הקצרות במשך כ 6 עד 8 דקות לכל צד, או עד קרום נחמד נוצר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גס
סטייקים של ניו יורק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים את מיץ הענבים ואת היין, מגרדים את כל חתיכות חומות את החלק התחתון של הסיר עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 1/2 של פלפלים ירוקים, 1/2 בצל, 1/2 שום, 1/2 כוסברה, 2 עלי דפנה, כמון, פפריקה, זיתים, פלפלים קלויים, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
גב שומן חזיר
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בינתיים, להרתיח את הבננות הירוקות עד מזלג מכרז. מסננים ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
5
בואו מגניב. מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הפלפלים הנותרים, בצל, שום ו 1/2 של הכוסברה. מבשלים את התערובת במשך כ 8 דקות, ולאחר מכן להוסיף תערובת plantains פירה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
שמן את הצדפות עם כף הנותרים של שמן זית, ואת העונה עם מלח ופלפל. לצרוב את הצדפות משני הצדדים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-
8
השתמש עובש טבעת 3 אינץ ' או חותך עוגיות בצורת מעגל ולמלא עם mofongo, כדי לעצב על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
9
מניחים צדפה צרובה על גבי עוגת mofongo.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
10
הסר את הצלעות הקצרות מן הסיר גזירה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מניחים את הצלעות על גבי הצדפה, ולאחר מכן להשתמש ברוטב מהמחבת ויוצקים על 2 כפות על גבי כל זה ומגישים.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.