צלעות מנגל בתנור
ניתן להכין את צלעות המנגל בתנור בתוך כ 3 שעות ו 30 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל 772 קלוריות. 689 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מכלמתכונים דורש סוכר חום, חומץ, קטשופ ומים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. הציון הזה די טוב. צלעות מנגל בתנור, צלעות מנגל אפויות בתנור, ו צלעות מנגל אפויות בתנור דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה שלבו בצל, קטשופ, מים, מלח, רוטב ווסטרשייר, חומץ, סוכר חום וחרדל. פיצול צלעות במרכז בין העצמות.
מחממים מחבת גדולה משומנת קלות על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים צלעות וצורבים עד להשחמה. ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת במספר קבוצות.
מניחים צלעות בשכבה אחת בשתי תבניות אפייה או תבשילי קדירה.
יוצקים מחצית מהרוטב על הצלעות, שומרים את שארית.
אופים צלעות בתנור שחומם מראש למשך 3 שעות. הופכים ומבשלים בשר כל עשרים דקות עם הרוטב שנותר, תוך שימוש בכל הרוטב בשעתיים. ממשיכים להפוך ולצלול צלעות בעזרת רוטב בתבנית במהלך השעה האחרונה של האפייה.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
צלעות ברביקיו עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזירים אחרים על האש עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.