צלעות עגל בגבינה כחולה
צלעות עגל בגבינה כחולה ואינו מכיל גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, אורז מיידי, כורכום הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היוגורט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. נסו צלעות חזיר מצופות בגבינה כחולה, צלעות חזיר עם גבינה כחולה ותפוחים, ו צלעות חזיר ברוטב גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני.
מערבבים 1/2 כפית מלח, פלפל ופפריקה בקערה קטנה.
מפזרים את שני הצדדים של צלעות עם תערובת תיבול.
מניחים צלעות על מחבת broiler מצופה ספריי בישול, צלייה 6 עד 7 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מוסיפים אורז למים רותחים; מסירים מחום, מכסים, ומניחים לעמוד 5 דקות. מערבבים בכורכום, 1/4 כפית מלח, ארטישוק ובצל ירוק.
מערבבים גבינה כחולה ויוגורט פרושים בקערה קטנה; כפית על צלעות עגל. צלעות צלייה וגבינה כחולה 20 שניות או עד גבינה נמסה.
מגישים צלעות על פני תערובת אורז.