קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים

צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים
צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 640 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם אנשובי, עלי דפנה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. צלעות עגל צלויות עם ענבים, Scaloppine עגל עם ענבים ופטריות, ו צלעות חזיר צלויות דבש עם אגסים, בצל אדום, פטה ובצל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת גדולה מאוד, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את האנשובי ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, מועכים את האנשובי עד מחית, על 3 דקות. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
3
מתבלים את צלעות העגל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות עגלצלעות עגל
4
הוסף אותם למחבת ומבשל עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תעביר את הצלעות למגש.
6
מוסיפים את היין, מרווה, ציפורן ועלי דפנה למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהיין מצטמצם ל-2 כפות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
8
מוסיפים את צלעות העגל והמיצים שלהם, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהצלעות בקושי ורודות במרכז, כ -3 דקות לכל צד. להחזיר את הצלעות למגש ולכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מוסיפים את הענבים והדבש למחבת, מכסים ומבשלים על אש מתונה עד שהענבים רכים, כ -4 דקות. לפזר את הענבים על הצלעות. מרתיחים את מיצי המחבת על חום גבוה עד מופחת 1 כוס, על 5 דקות. השליכו את ציפורן ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ענביםענבים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים את הרוטב על הצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)