צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים
צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 640 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם אנשובי, עלי דפנה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. צלעות עגל צלויות עם ענבים, Scaloppine עגל עם ענבים ופטריות, ו צלעות חזיר צלויות דבש עם אגסים, בצל אדום, פטה ובצל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת גדולה מאוד, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את האנשובי ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, מועכים את האנשובי עד מחית, על 3 דקות. תגביר את החום לגבוה.
מתבלים את צלעות העגל במלח ופלפל.
הוסף אותם למחבת ומבשל עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מוסיפים את היין, מרווה, ציפורן ועלי דפנה למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהיין מצטמצם ל-2 כפות, כ-5 דקות.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את צלעות העגל והמיצים שלהם, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהצלעות בקושי ורודות במרכז, כ -3 דקות לכל צד. להחזיר את הצלעות למגש ולכסות באופן רופף עם נייר.
מוסיפים את הענבים והדבש למחבת, מכסים ומבשלים על אש מתונה עד שהענבים רכים, כ -4 דקות. לפזר את הענבים על הצלעות. מרתיחים את מיצי המחבת על חום גבוה עד מופחת 1 כוס, על 5 דקות. השליכו את ציפורן ועלי דפנה.
יוצקים את הרוטב על הצלעות ומגישים.