קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

צלעות עוף בגריל עם מחית שום

צלעות עוף בגריל עם מחית שום
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, צלעות עוף בגריל עם מחית שום עשויות להיות מצוינות ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 565 קלוריות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו שמן זית, רסק שום קלוי, ציר עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. צלעות עוף בגריל עם מחית שום, צלעות טלה בגריל עם מחית ארטישוק, ארטישוק תינוקות פריך וזית סריגנולן, ו לחם שטוח בגריל עם פילה בקר שפשף שום, מחית שעועית לבנה וצ'אטני עגבניות מיובשות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לגובה. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים 1 כף שמן זית ו -1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את רסק השום הקלוי ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מערבבים היטב. מבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים נתז יין לבן ו -2 כוסות ציר עוף. מביאים לרתיחה. מבשלים עד שתפוח האדמה רך, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
לאחר המכרז מוסיפים את השמנת ומיץ הלימון. מתבלים את התערובת במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
9
לאחר שהתקרר מוסיפים את התערובת לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים צרור עירית, 1 כף חמאה שנותרה ו -2 כפות ציר עוף. דופק עד למחית וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
11
מתבלים את צלעות העוף במלח ופלפל, לפי הטעם, ומזלפים את שארית שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מניחים את הצלעות על הגריל החם ומבשלים 4 עד 5 דקות מכל צד.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
מעבירים את הצלעות מהגריל לתבנית ואופים בתנור במשך 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוציאים את התבנית מהתנור ומסדרים את הצלעות על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מגישים עם שום קלוי ומחית עירית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט