גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, אבקת צ'ילי פסילה, ג' ינג'ר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 66%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צלעות צ'יפוטלה-מולסה משופשפות תבלינים, ספייס שפשף צלעות קצרות של ביזון אמריקאי בגריל עם רוטב מנגל צ'יפוטלה דבש כתום, ו קפה וצ'יפוטלה-קבב סטייק משופשף עם רוטב מחבת מולסה חסון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב את כל התבלינים בקערה. משפשפים צלעות משני הצדדים בתערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תבלינים
צלעות
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בסיר על אש בינונית-גבוהה, שלבו את רוטב הסויה, 2 כוסות מים והג ' ינג ' ר והביאו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
ג ' ינג ' ר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
יוצקים את התערובת לתחתית תבנית צלייה ומניחים את הצלעות על רשת בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
מברישים ברוטב צ ' יפוטלה-מולסה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
מולסה
רוטב
6
מכניסים לתנור ואופים 1 1/4 עד 1 1/2 שעות, מתבשלים כל 15 דקות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מחממים את השמן על אש בינונית בסיר בינוני עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד לשקיפות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
9
מוסיפים את אבקות צ ' ילי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
10
מוסיפים את העגבניות והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מים
11
מוסיפים את שאר החומרים, למעט חמאת הבוטנים, ומבשלים עוד 20 עד 30 דקות או עד שהם מסמיכים מעט, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
12
מעבירים את התערובת למעבד מזון עם חמאת הבוטנים והמחית לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.