צלעות צלויות
צלעות מטוגנות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1120 קלוריות. אם יש לכם גזר, מלח מתובל של לורי, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח. הגדר aside.In תנור הולנדי גדול, לבשל pancetta מעל חום בינוני עד פריך מלא וכל השומן הוא שניתנו.
הסר pancetta ולהניח בצד. אל תשליך שומן.
מוסיפים שמן זית למחבת עם גריז הפנצ ' טה, ומעלים את החום לגבוה. צלעות חומות מכל הצדדים, בערך 45 שניות לכל צד.
הסר צלעות ולהניח בצד. הפעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, ושאלוט למחבת ומבשלים 2 דקות.
יוצקים יין לגרד התחתון של מחבת לשחרר את כל חתיכות טעם של תהילה. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים מרק, 1 כפית מלח כשר, והרבה פלפל שחור טחון טרי. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
מוסיפים צלעות לנוזל; הם צריכים להיות שקועים כמעט לחלוטין.
מוסיפים קורנית וספריגים רוזמרין (שלם) לנוזל. שים את המכסה והכנס לתנור. מבשלים ב 350 במשך 2 שעות, ואז להפחית את החום ל 325 ומבשלים במשך 30 עד 45 דקות נוספות. צלעות צריך להיות מזלג מכרז ונופל מהעצם.
הסר מחבת מהתנור ולאפשר לשבת לפחות 20 דקות, מכסה על, לפני ההגשה. ברגע האחרון, שומן רזים את החלק העליון של הנוזל. (יכול גם לקרר תערובת, ולאחר מכן להסיר שומן מוצק מלמעלה.)
מגישים 2 צלעות על המיטה של פולנטה שמנת, כפית קצת מיץ מעל.לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות כי הם בדרך כלל באותו גודל. להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 עד 35 דקות. כאשר הם מבושלים דרך, המזלג צריך בקלות להחליק לתוך תפוחי אדמה ללא התנגדות, ואת תפוחי האדמה צריך כמעט, אבל לא לגמרי, להתפרק.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת גדולה. כאשר תפוחי האדמה סיימו ניקוז, למקם אותם בחזרה לתוך הסיר היבש ולשים את הסיר על הכיריים. מחית את תפוחי האדמה על אש נמוכה, המאפשר את כל האדים לברוח, לפני הוספת כל שאר החומרים.כבה את התנור והוסף 1 ½ מקלות חמאה, חבילה של 8 אונקיות של גבינת שמנת וכ ½ כוס חצי וחצי. מחית, מחית, מחית! לאחר מכן, להוסיף על ½ כפית מלח התיבול של לורי ½ כפית פלפל שחור.מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה בינונית. לזרוק כמה טפיחות של חמאה על החלק העליון של תפוחי אדמה ומניחים אותם בתנור 350 מעלות וחום עד חמאה נמסה ותפוחי אדמה מחוממים דרך. הערה: בעת ביצוע מנה זו יום או יומיים מראש, להוציא אותו מהמקרר על 2 עד 3 שעות לפני תקופת המאסר.
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 20 עד 30 דקות או עד התחמם דרך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.