צלעות צלויות של יין אדום
יין אדום צלעות צלויות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חמאה, מניית ירקות, מלח כשר ופלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו צלעות צלויות של יין אדום, צלעות קצרות מטוגנות ביין, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
צלעות טפיחה יבש עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
חום 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הצלעות וחום מכל הצדדים.
להעביר את הצלעות לצלחת, ולאחר מכן להוסיף את השום ומערבבים עד מתרכך אבל לא חום, על 1 דקה. בזהירות לשפוך את היין, להביא לרתיחה ומבשלים עד מופחת כ 1 כוס.
הוסף את הצלעות וכל מיצים הם שוחררו בחזרה לסיר יחד עם המניה. להפחית את החום ולהביא לרתיחה, ואז לכסות את הסיר ולהעביר אותו לתנור, כדי braise, עד הבשר נופל בקלות את העצם, על 3 שעות.
להעביר את הצלעות לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם. מסננים את נוזל צלימת דרך מסננת רשת דקה לתוך סיר להגדיר על חום בינוני גבוה. מבשלים את הנוזל, ברפרוף שומן לפי הצורך, עד מעובה, על 10 דקות.
הסר מהחום ולהקציף הנותרים 1 כף חמאה. טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך.
מעבירים את הצלעות והרוטב לצלחת הגשה ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.