קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
מגזין

צלעות צלויות של יין אדום

צלעות צלויות של יין אדום
יין אדום צלעות צלויות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חמאה, מניית ירקות, מלח כשר ופלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו צלעות צלויות של יין אדום, צלעות קצרות מטוגנות ביין, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
צלעות טפיחה יבש עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
חום 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיף את הצלעות וחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
להעביר את הצלעות לצלחת, ולאחר מכן להוסיף את השום ומערבבים עד מתרכך אבל לא חום, על 1 דקה. בזהירות לשפוך את היין, להביא לרתיחה ומבשלים עד מופחת כ 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסף את הצלעות וכל מיצים הם שוחררו בחזרה לסיר יחד עם המניה. להפחית את החום ולהביא לרתיחה, ואז לכסות את הסיר ולהעביר אותו לתנור, כדי braise, עד הבשר נופל בקלות את העצם, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
להעביר את הצלעות לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם. מסננים את נוזל צלימת דרך מסננת רשת דקה לתוך סיר להגדיר על חום בינוני גבוה. מבשלים את הנוזל, ברפרוף שומן לפי הצורך, עד מעובה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
הסר מהחום ולהקציף הנותרים 1 כף חמאה. טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מעבירים את הצלעות והרוטב לצלחת הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.