קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

צלעות קולה מתוקות

צלעות קולה מתוקות
גשו לסופר וקנו כמון טחון, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. נסו צלעות קוקה קולה, צלעות ברביקיו קולה, ו רוטב ברביקיו קוקה קולה לצלעות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
בסיר בינוני, מעל חום בינוני, להוסיף שמן. לאחר מחומם, מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב הנותרים ומביאים לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה וטבח שנחשפו, תוך ערבוב בתדירות גבוהה, במשך 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
לטאטא את כל החומרים יבשים יחד בקערה קטנה. זה יכול להיות מאוחסן עד 6 חודשים במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
לשטוף וצלעות יבשות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מניחים על קרש חיתוך נקי, למשוך את הממברנה לקצץ את הצלעות של עודף שומן. מתבלים בנדיבות את שני צידי הצלעות עם שפשוף. צלעות עוטפות בניילון נצמד ומכניסות למקרר 4 עד 12 שעות כך שטעמים יכולים לחדור.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים גריל ל 250 מעלות F. באמצעות היקורי ופחם. תכין את הגריל שלך לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים צלעות, צד בשרי למטה, על הגריל הרחק הגחלים. סגור כיסוי גריל. מבשלים את צלעות החזיר במשך 1 שעה 15 דקות; מרפרף כמה פעמים אפילו לבשל. צלעות מעילים עם רוטב ברביקיו קולה מתוק ומבשלים עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
צלעות חזירצלעות חזיר
קולהקולה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)