צלעות קצרות בלסמיות עם מחית תפוחי אדמה חזרת
צלעות צלויות בלסמיות עם פירה חזרת עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 996 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, צלעות בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בישול איטי צלוי צלעות קצרות עם פירה, צלעות קצרות עם סוכר חום-בלסמי עם פירה שום, ו זינפנדל-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה.
הוראות
כדי להכין צלעות, לחמם תנור הולנדי גדול מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מפזרים צלעות עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
הוסף חצי צלעות למחבת; לבשל 8 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם.
הסר מהמחבת. חזור על הליך עם צלעות שנותרו; להסיר מחבת.
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים 8 דקות או עד להשחמה קלה.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. להחזיר צלעות למחבת.
מוסיפים מרק, יין, חומץ, סוכר ועגבניות; מביאים לרתיחה.
מכסים ואופים ב 300 במשך 1 1/2 שעות או עד למכרז. מגניב במקצת. להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
שומן רזה מפני השטח של תערובת מרק; להשליך שומן. מבשלים מעל חום בינוני 30 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
כדי להכין פירה, מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 20 דקות או עד רך מאוד.
מערבבים תפוחי אדמה, חלב, ושאר החומרים בקערה גדולה. תערובת תפוחי אדמה מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מגישים עם צלעות ונוזל בישול.