קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צלעות קצרות ללא עצמות טובות

צלעות קצרות ללא עצמות טובות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות טובות וחסרות עצמות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1210 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פפריקה, מלח כשר, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעותקצרותלאטותboneless, צלעות בקר קצרות צ'ילי חריף ללא עצמות, ו צלעות בקר קצרות ללא עצמות בסגנון אסיאתי סיר לחץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית ומערבבים יחד את שני הסוכרים, הפפריקה, מלח, פלפל, בצל מגורען וקיין.
מרכיבים שתצטרך
בצל מגורעןבצל מגורען
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מפזרים את חתיכות הצלעות הקצרות בנדיבות עם תערובת זו עד מצופה מכל הצדדים.
3
בואו נשב בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות.
4
תשמן את מדפי הגריל. מחממים את הגריל באמצעות כל המבערים להגדיר על גבוה עם המכסה סגור במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים את צלעות הבשר על הגריל, לסגור את המכסה, ולהפחית את החום בינוני. סובב את הצלעות כל 3 עד 5 דקות בערך, כך שכל צד מקבל קרמל מעט, 15 עד 20 דקות בסך הכל. (אם חתיכות הצלעות הקצרות שלך קטנות, זה לא ייקח כל כך הרבה זמן.) הצלעות צריכות להיכנע בקלות למגע, לא בשונה סטייק בינוני נדיר או את הדרך בה קצה האף שלך מרגיש. להפחית את החום קצת יותר לצחצח את הצלעות עם הרוטב. מכסים את הגריל ולתת לבשל במשך דקה או שתיים לרוטב להגדיר, ולאחר מכן להמשיך להסתובב מברשת עד שכל הצדדים של הצלעות היו מזוגגות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקרצלעות בקר
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר לצלחת ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות, מכוסה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
לשרת.
8
במטבח.
9
תערובת תיבול או לשפשף עושה יותר ממה שאתה צריך עבור המתכון הזה, וזה נהדר מפוזרים על חזה בקר, צלעות חזיר, פיצות חזיר, בשר חזיר, או, כמובן, צלעות חזיר. אחסן את התערובת במיכל אטום עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
בשר בקרבשר בקר
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
צלעות חזירצלעות חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.