צלעות קצרות סיניות
צלעות קצרות מטוגנות סיניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל 736 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן קנולן, מלח שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל סיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. נסו צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות סיניות, ו צלעות קצרות עבור מתכונים דומים.
הוראות
פורסים את הבצל ומכניסים אותו לתנור איטי.
מתבלים את הצלעות הקצרות בפלפל לימון ומלח שום.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, משחימים את כל צידי הצלעות הקצרות. כשהוא משחים מניחים בסיר איטי על גבי בצל פרוס.
בקערה ערבוב, לשלב את שאר החומרים.
יוצקים מעל הצלעות הקצרות. מכסים ומבשלים במצב גבוה במשך 3 עד 4 שעות או נמוך במשך 8 עד 9 שעות.
הערת קוק: אבקת חמישה תבלינים היא תערובת של תבלינים טחונים המשמשים בהרחבה בבישול הסיני. בדרך כלל הוא מורכב מציפורן, קינמון, זרעי שומר, כוכב אניס וגרגירי פלפל סצ ' ואן. ניתן למצוא אותו במדור התבלינים במכולת.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
צלעות בקר קצרות בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הכובע האדום של מונטינור פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![מונטינור אדום קאפ פינו נואר]()
מונטינור אדום קאפ פינו נואר
פירות מאוזנים עם לחץ סביבתי מינימלי. זהו תערובת של כל בלוקים פינו נואר מעובדים. כל מגרש מותסס באמצעות שמרים מקומיים וכתוצאה מכך ביטוי אמיתי של האדמה עליה הוא גדל. שתו מעכשיו עד 2018. זוג עם: סלמון, נקניק, דלעת, בשרים על האש ופטריות הם חלק מהמרכיבים הרבים ששילבנו עם בציר 2014.