צלעות קצרות עטופות בעלים תאנים עם מול שחור תאנה משימה
גשו לסופר וקנו קצר, להשתמש 4 חתיכות עלי בננה, גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: עוגיות תאנים תוצרת בית, קרוסטיני תאנה אפוי, ו Paleo שקדים איור Quickbread.
הוראות
צלעות בישול: מחממים תנור ל 42
שים צלעות רחב ovenproof 5-6 qt. סיר עם בצל, שום, טימין, רוזמרין, עלי דפנה, מלח, ומספיק מים (כ 1 qt.) כדי לכסות כמעט בשר. מכסה סיר ואופים 1 שעה. הפוך צלעות, להפחית את התנור ל 300, ואז לאפות, מכוסה, עד מזלג מכרז, על 3 שעות נוספות. לחשוף ולתת בשר לעמוד נוזלי עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 1 שעה.
בינתיים, לעשות שומה: בסיר קטן, לבשל יין 2 כפות. חומץ מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת 1/2 כוס, 10 עד 14 דקות. מערבבים תאנים, רוטב שומה, 1 כף. מולסה, ו 1/2 מרק כוס. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד התאנים רכות כאשר פירסינג, 50 דקות. הגדר בצד עד 1 שעה, או צמרמורת עד בשימוש.
מבשלים עלי תאנה בסיר בינוני של מים רותחים עד גמיש, על 20 שניות.
להעביר צלעות ללוח. שקופיות עצמות מבשר ולהשליך. לקצץ ולהשליך שומן.
להניח 4 עלי תאנה על משטח עבודה, וריד בצד למעלה. מרכז צלע קצרה על כל עלה. לעטוף עלים על צלעות, החל מלמטה תוחב בקצוות; במידת הצורך, להוסיף עלה שני לכל אחד כדי לכסות בשר. מנות להגדיר מקופל בצד למטה במחבת אפייה רדודה משומנת.
אופים מנות עד הבשר מגיע 145 במרכז על מדחום מיידי לקרוא, 25 עד 30 דקות. שחרר מהמחבת עם מרית, לחתוך עלים פתוחים במרכז מנות, ולקפל את הקצוות בחזרה.
בינתיים, לחמם שומה כדי רותח, ערבוב; במידת הצורך, להוסיף יותר מרק כך שומה הוא שלילי. התאם תיבול עם יותר חומץ או מולסה. כדי לשרת, להגדיר מנות על צלחות. כפית כמה שומה על בשר ולסדר תאנים ליד צלעות. פיזור צ ' יפס, cacao nibs, ו pepitas על גבי ומגישים עם השומה הנותרים ומלח יותר לפי הטעם.
* בקש מקצב לחתוך צלעות לגודל. קנה עלי בננה בשווקים לטינו (או להשתמש עלים תאנה גן). מצא את השומה כושי בשווקים לטינו או ב oaxacanfoods.com (או להשתמש ברוטב פובלנו שומה חום או להדביק, נמצא בחנויות מכולת מצויד היטב). קבל cacao nibs על amazon.com
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.