קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

צלעות קצרות עטופות בעלים תאנים עם מול שחור תאנה משימה

צלעות קצרות עטופות בעלים תאנים עם מול שחור תאנה משימה
גשו לסופר וקנו קצר, להשתמש 4 חתיכות עלי בננה, גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: עוגיות תאנים תוצרת בית, קרוסטיני תאנה אפוי, ו Paleo שקדים איור Quickbread.

הוראות

1
צלעות בישול: מחממים תנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים צלעות רחב ovenproof 5-6 qt. סיר עם בצל, שום, טימין, רוזמרין, עלי דפנה, מלח, ומספיק מים (כ 1 qt.) כדי לכסות כמעט בשר. מכסה סיר ואופים 1 שעה. הפוך צלעות, להפחית את התנור ל 300, ואז לאפות, מכוסה, עד מזלג מכרז, על 3 שעות נוספות. לחשוף ולתת בשר לעמוד נוזלי עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, לעשות שומה: בסיר קטן, לבשל יין 2 כפות. חומץ מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת 1/2 כוס, 10 עד 14 דקות. מערבבים תאנים, רוטב שומה, 1 כף. מולסה, ו 1/2 מרק כוס. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד התאנים רכות כאשר פירסינג, 50 דקות. הגדר בצד עד 1 שעה, או צמרמורת עד בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מבשלים עלי תאנה בסיר בינוני של מים רותחים עד גמיש, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
ניקוז.
6
להעביר צלעות ללוח. שקופיות עצמות מבשר ולהשליך. לקצץ ולהשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
להניח 4 עלי תאנה על משטח עבודה, וריד בצד למעלה. מרכז צלע קצרה על כל עלה. לעטוף עלים על צלעות, החל מלמטה תוחב בקצוות; במידת הצורך, להוסיף עלה שני לכל אחד כדי לכסות בשר. מנות להגדיר מקופל בצד למטה במחבת אפייה רדודה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים מנות עד הבשר מגיע 145 במרכז על מדחום מיידי לקרוא, 25 עד 30 דקות. שחרר מהמחבת עם מרית, לחתוך עלים פתוחים במרכז מנות, ולקפל את הקצוות בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בינתיים, לחמם שומה כדי רותח, ערבוב; במידת הצורך, להוסיף יותר מרק כך שומה הוא שלילי. התאם תיבול עם יותר חומץ או מולסה. כדי לשרת, להגדיר מנות על צלחות. כפית כמה שומה על בשר ולסדר תאנים ליד צלעות. פיזור צ ' יפס, cacao nibs, ו pepitas על גבי ומגישים עם השומה הנותרים ומלח יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
Coco NibsCoco Nibs
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
זרעי דלעתזרעי דלעת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
* בקש מקצב לחתוך צלעות לגודל. קנה עלי בננה בשווקים לטינו (או להשתמש עלים תאנה גן). מצא את השומה כושי בשווקים לטינו או ב oaxacanfoods.com (או להשתמש ברוטב פובלנו שומה חום או להדביק, נמצא בחנויות מכולת מצויד היטב). קבל cacao nibs על amazon.com
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
Coco NibsCoco Nibs
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.