צלעות קצרות עם דובדבנים צ'יפוטלה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 89 גרם של שומן, וסך הכל 1256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו בקר, שאלוט, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו צלעות בצ'יפוטלה, צלעות צלויות בצ'יפוטלה, ו צלעות בגריל עם שומה שומשום צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
צלעות קצרות: לטפוח הצלעות יבש העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
צלעות בקר קצרות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
בסיר צמה גדול, רצוי תנור ברזל יצוק אמייל הולנדי, לחמם את השמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
הוסף את הצלעות בקבוצות, כדי לא קהל. חום אותם עמוק על כל צד וכאשר כולם נצרבו, להסיר אותם מן הסיר ולהוסיף 1/3 של הבירה כדי deglaze. כבה את החום וגרד את החיבה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ
1 כף גדושה פלפל לבן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
רוטב: מסננים את השומן מהתנור ההולנדי, משאירים את המיצים ומחזירים את הסיר לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום, לבשל במשך 2 דקות יותר, ולאחר מכן להוסיף את שתי פחיות של דובדבנים סחוטים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הדבק והמולסה ומכווננים תבלינים, במידת הצורך. להפחית את התערובת במשך 10 דקות ב מבשלים. בשלב זה אתה יכול להתאמץ עבור רוטב אלגנטי יותר, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, או פשוט להוסיף את החמאה ולהשאיר כפרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
משחת צ ' יפוטלה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
3/4 כפית מולסה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
שים את צלעות הבקר בחזרה בסיר, מערבבים לשלב עם הבצל וצדפות, ושרבוב הבירה הנותרים ושרי. מכסים וצולים, מסובבים את הצלעות כל 40 דקות. לאחר 3 שעות, טפטוף במולסה, להחזיר את המכסה ולצלות במשך 1 שעה יותר.