Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי) עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 239 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לכם כורכום, מלח, garam מסאלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. נסו שעועית אדומה קארי (Punjabi Rajma), Rajma (שעועית קארי), ו שעועית אדומה קארי וכרובית (רג'מה מסאלה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר מהחום ולאפשר את השעועית לנוח, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
מסננים את המים, מוסיפים עוד 6 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שעועית מכרז, כשעה. (לסירוגין, לחץ לבשל את השעועית: להביא ללחץ גבוה ומבשלים במשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. כאשר השעועית נעשית, להשאיר אותם בנוזל הבישול שלהם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מחממים סיר שאינו מקל על חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הבצל הטחון ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את השום ואת ajwain ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Ajwain
צרור תרד טרי (בערך
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהנוזל שלהם התאדה, כ -5 דקות. מערבבים את היוגורט הלא חלבי ואת כוסברה, חילבה, כורכום, garam masala, ופלפל צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכום
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
8
מסננים 2 כוסות של נוזל מן השעועית ומערבבים חצי ממנו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מוסיפים את הרוטב לשעועית ומערבבים. אם הרוטב הוא עבה מדי או יבש, להוסיף קצת או את כל שעועית שמורות בישול נוזלי. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, עד שהרוטב התעבה וטעמים מעורבבים. בדוק תבלינים ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
10
מעבירים למנה, מקשטים עם כוסברה אם אתה רוצה, ומגישים עם אורז בסמטי או chapatis, paranthas, או naan.
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.