צלעות שום-פטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו צלעות פטריות שום. זה מתכון ללא גלוטן ראשוני משמש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 601 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מרק בקר, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. נסו פטריות ריבייס, יין אדום, ו צלעות עם פטריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפזרים סטייקים עם פלפל ומלח. במחבת גדולה, הקפיצו את הסטייקים במשך 2 דקות מכל צד ב -1 כף חמאה או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
באותה מחבת, לבשל שום 1 כף חמאה במשך 1 דקה.
מוסיפים פטריות למחבת; מטגנים בחמאה שנותרה במשך 5 דקות או עד שהם רכים. מערבבים את המרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים על אש גבוהה עד שנוזל נספג.