צלעות שלד חריפות
צלעות שלד פיקנטיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של מתכונים. מתאים ל-28 ומחירו 93 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים . אם יש לכם גבינת שמנת, קליפת ליים, זרעי סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. קאפקייקס שלד , עוגיות שלד ושלד קייק פופס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מערבבים את העוף, המים, רסק העגבניות, הפפריקה, מיץ הליים והתבלינים. להביא לרתיחה. מנמיכים את החום לנמוך. מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות או עד שהנוזל מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם. לזרוק את עלה דפנה.
מערבבים גבינת שמנת וקליפת ליים. על פיסת נייר כסף גדולה, מגלגלים צינור אחד של בצק לחם לתבנית של 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
מורחים במחצית מתערובת גבינת השמנת עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצוות; מפזרים מחצית מתערובת העוף וגבינה מגוררת.
מתחילים בצד ארוך ובעזרת נייר כסף מקפלים לשלישים. יוצרים 14-in. x 4 אינץ'. כיכר עם תפר לאורך צד אחד. צבוט קצוות כדי לאטום.
מעבירים לתבנית אפייה. חזור.
אופים בחום 325 במשך 45-50 דקות או עד להזהבה.
הוצא לרשתות. מצננים 10 דקות לפני שחותכים ל-1-in. פרוסות. מסדרים על צלחת הגשה גדולה כדי להידמות לצלעות עם גולגולת פלסטיק אם רוצים.