צלעות שלד פיקנטיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של מתכונים. מתאים ל-28 ומחירו 93 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים . אם יש לכם גבינת שמנת, קליפת ליים, זרעי סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. קאפקייקס שלד , עוגיות שלד ושלד קייק פופס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מערבבים את העוף, המים, רסק העגבניות, הפפריקה, מיץ הליים והתבלינים. להביא לרתיחה. מנמיכים את החום לנמוך. מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות או עד שהנוזל מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם. לזרוק את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אבוקדו האס מעוך קלות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזיר
פפרונצ'יני, לקישוט
נוזל-אונקיות מים טריים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים גבינת שמנת וקליפת ליים. על פיסת נייר כסף גדולה, מגלגלים צינור אחד של בצק לחם לתבנית של 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.