צלעות תינוק עם זיגוג דבש עם מרינדה ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל דבש מזוגג צלעות גב תינוק עם מרינדה ויסקי. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, ג'ינג'ר, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות תינוק עם זיגוג דבש עם מרינדה ויסקי, מנגו וצ'יפס בטעם דבש עם צ' יפס בטטה., ו צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו ויסקי.
הוראות
להשרות את הצלעות: לסדר את מדפי הצלעות בכוס גדולה או צלחת אפייה קרמית, חופפים אותם מעט. בקערה בינונית, לטאטא את רוטב הסויה עם ויסקי, דבש, זנגביל, פלפל לבן, שמן שומשום, קינמון ואגוז מוסקט.
יוצקים את המרינדה על הצלעות ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
הפוך את זיגוג וטבילה רוטב: בקערה קטנה, לשלב את הדבש עם מים חמים. בקערה בינונית, מערבבים את מיץ הלימון עם רוטב הדגים, רוטב סויה, פתיתי פלפל, כוסברה וסוכר; מערבבים עד שהסוכר מומס.
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף. מסדרים את הצלעות על תבנית האפייה, בצד בשרי למעלה. צלי במשך כ 2 שעות, עד מכרז. למרוח את הצלעות בתערובת הדבש ולצלות במשך 15 דקות נוספות, עד השחמה מבריק.
הסר את הצלעות מהתנור ו למרוח שוב עם תערובת הדבש.
מחממים גריל. גריל הצלעות על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד חרוך קלות, על 4 דקות.
מעבירים את המדפים ללוח חיתוך וחותכים לצלעות בודדות. מסדרים את הצלעות על מגש ומגישים את רוטב הטבילה לצד.