צמות קונפטי פיאסטה
קונפטי פיאסטה צמות דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 120 קלוריות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 40. אם יש לכם סוכר, בצל, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צמות שוקולד, צמות הל, ו צמות חג.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 4 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, סוכר ומלח. בסיר קטן מחממים את החמאה, החמאה והבצל ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את הגבינה, התירס והפלפלים. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק נוקשה.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים בצק לשניים. מחלקים מחצית מהבצק לשתי מנות כך שחלק אחד יהיה כפול מגודלו של השני; מעצבים חלק גדול יותר לשלושה 16 אינץ'. חבלים.
מניחים על תבנית אפייה משומנת וצמה; קמצוץ מסתיים לאטום ולתחוב מתחת.
מעצבים חלק קטן יותר לשלושה 10 אינץ'. חבלים. צמה על משטח מקומח קלות; טאק מסתיים מתחת.
מברישים את תחתית הצמה במים ומניחים מעל צמה גדולה יותר. מכסים כיכר ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מברישים בחמאה מומסת. מצננים על רשת. מקררים שאריות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר פיטרס קובי ריזרב גרנד קרו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-65 דולר.
![פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו]()
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.