צמת קרם אגוז לוקחת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 32 מנות עם 136 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לכם שמרים, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 10% , המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו את צמת חמוציות-אגוז , צמת אגוזי קינמון (דל פחמימות) וצמת יוגורט שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
ג'לי אדום
ציוד שתשתמש בו
לימון ונענע טרייה, לא חובה
2
מוסיפים חמאה, סוכר, מלח, ביצה ו-1-1/2 כוסות קמח; מקציפים על נמוך במשך 3 דקות, מגרדים את הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ברנדי או תמצית וניל
לכל פאונד), ו
סראנו צ'ילי, גבעול, קצוץ גס
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון ונענע טרייה, לא חובה
3
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
פסים כסופים, לקישוט
לכל פאונד), ו
4
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה. בינתיים טורפים בקערה קטנה את גבינת השמנת והסוכר; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוץ מתוק, לא חובה
סראנו צ'ילי, גבעול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
לימון ונענע טרייה, לא חובה
6
מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים. על משטח מקומח, מרדדים כל חלק ל-12 אינץ'. x 8 אינץ'. מלבן ומניחים על ניירות אפייה משומנים.
מרכיבים שתצטרך
פסים כסופים, לקישוט
אגרוף
סוכר גס, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
7
מורחים מחצית מהמלית בשליש המרכזי של כל מלבן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה וסלסה, להגשה
8
מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
9
בכל צד ארוך, חותכים רצועות ברוחב 1 אינץ' של כ-2-1/2 אינץ' למרכז. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. חותם מסתיים. מכסים ומניחים לתפיחה של 30 דקות.
10
אופים ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להשחמה. מצננים על רשתות. לפדר בסוכר קונדיטורים אם רוצים. אחסן למקרר.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!