צנוניות ורודות
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוף ורוד, מחית תפוחים ורודה, ו קוקטייל רוזה בואה (מתכונים דומים).
הוראות
גזעים ושורשים של צנוניות. חותך לתוך 1/4 סיבובים אינץ'.
מקום בסיר שאינו מגיב 2 ליטר יחד עם חומץ ומים. מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים מעל חום בינוני עד צנוניות הם במכרז במקצת, על 8 עד 10 דקות.
להעביר צנוניות קערה עם כפית מחוררת. מילואים בישול נוזלי.
בואו להתקרר בנפרד כדי לשמר פריכות של צנוניות. כאשר שניהם התקררו, לשלב במיכל אטום להכניס למקרר לילה.
מגישים למחרת עבור crispness הטוב ביותר. עושה 3 כוסות.