קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

צרפתית בהבזק (קלאסי): תפוחי אדמה Sarladaises

צרפתית בהבזק (קלאסי): תפוחי אדמה Sarladaises
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. לך לחנות ותביא פלפל, שומן ברווז, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צרפתית בהבזק (קלאסי): Coq au ריזלינג, צרפתית בהבזק (קלאסי): Pisaladière, ו צרפתית בהבזק (קלאסי): פחזניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הוסף שומן למחבת שאינה מקל 12 אינץ ' עם תחתית כבדה וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד השחמה קלה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מוסיפים שום וממשיכים לבשל ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
להפחית את החום בינוני נמוך.
5
מוסיפים 3/4 כוס מים ומלח לתפוחי אדמה. מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, מוסיפים מים נוספים אם המים מתאדים לפני שתפוחי האדמה מבושלים דרכם. מבשלים עד הנוזל הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור נוספים, מערבבים בעדינות כדי לשלב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.