צרפתית במהירות הבזק: סטייק בגריל הרבס דה פרובאנס
French in a Flash: Herbes de Provence Grilled Stak is a ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו עלים מ 2 גבעולים של רוזמרין, שמן זית, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו French in a Flash: Crème Fraîche Cupcakes with Provence Lavender Aising, Herbes de Provence Tenderloin בשר חזיר בגריל, ו סטייק טלה עם הארבס דה פרובנס ובצל מתוק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
קח את הבשר מהמקרר כ -15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מחממים גריל או מחבת גריל מעל בינוני לחום בינוני-גבוה. מחממים התנור ל 204°.
ללטף את הבשר יבש עם מגבת נייר, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. קוצצים את עשבי תיבול, ומערבבים עם שום ושמן זית. שפשף את תערובת התבלינים על כל הבשר. לצרוב את הבשר 3 דקות על כל אחד 4 הצדדים הארוכים שלה, ו 1 דקה על הקצה השטוח שלה.
מניחים את הבשר על תבנית אפייה קטנה, ומבשלים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -130°-4 עד 5 דקות. אפשר לנוח 10 דקות, ואז לחתוך.