קאלדו דה רס
קאלדו דה מיל נטול גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית. מתכון זה מכין 8 מנות עם 147 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שוק בקר, מים, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב טריזי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים מפתח קפוא כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 84%. נסו קלדו בטידו או קלדו דה אנפרמו, קאלדו דה רס, ו קלדו טלפה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוק בקר לסיר גדול; מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל השוק. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 שעה או עד שהבשר רך. מגניב מעט; להסיר בשר, להשליך עצם.
חותכים בקר לחתיכות גדולות; מניחים בצד.
בזמן ששוק הבקר מתבשל, שלבו 12 כוסות מים ו -7 המרכיבים הבאים (מים דרך קוביות מרק) בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים. מרק מצקת לקערות גדולות, ומעליו בשר בקר.