קאפקייקס שוקולד-חמאת בוטנים של KRAFT
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את עוגיות השוקולד-חמאת בוטנים של KRAFT. מנה אחת מכילה 177 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-24 ומחירו 31 סנט למנה מנות. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש תערובת עוגת אוכל של השטן, פודינג בטעם ג'ל או וניל, תוספת קצפת מגניבה ושוקולד חצי מתוק של אופה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 23% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קאפקייקס בננה חמאת בוטנים עם גנאש חמאת בוטנים שוקולד מוקצף , קאפקייקס קרם חמאת בוטנים עם גנאש חמאת בוטנים שוקולד וקאפקייקס חמאת בוטנים שוקולד .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מכינים בלילת עוגה ואופים ב-24 כוסות מאפינס מרופדות בנייר לפי ההוראות על האריזה. מצננים 30 דקות. (הקאפקייקס צריכים להיות עדיין חמים כדי למלא אותם.)
מקציפים תערובת פודינג וחלב עם מטרפה 2 דקות.
מוסיפים חמאת בוטנים; לערבב היטב. כף לתוך שקית ניילון קטנה במשקל מקפיא הניתנת לסגירה חוזרת; שקית איטום. חתוך פינה אחת תחתונה מתחתית השקית. הכנס את קצה השקית למרכז כל קאפקייק; צינור בתוך כ 1 כף. מילוי.
מיקרוגל COOL WHIP ושוקולד בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל על HIGH 1-1/2 דקות. או עד שהשוקולד נמס והתערובת מתערבבת היטב, תוך ערבוב לאחר דקה אחת. טובלים צמרות של קאפקייקס בזיגוג; מפזרים אגוזים. שמור בקירור.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייקס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.