קאפקייקס שוקולד מריר® Ghirardelli
עוגות שוקולד מרירות® Ghirardelli עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 388 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 362 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאה, קפה חזק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו Ghirardelli אינטנסיבי שוקולד מריר, קאפקייקס מילקשייק שוקולד כפול Ghirardelli, ו עוגות גנאש שוקולד טבעוניות עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 12 תבניות קאפקייקס או פחיות מאפין עם liners נייר או לרסס עם ספריי nonstick.
כדי להפוך את העוגות, לנפות יחד את הקמח, קקאו, סודה לשתיה, ומלח.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצה, סוכר חום, וסוכר לבן.
להקציף בחלב, קפה, וחמאה מומסת.
להקציף את החומרים יבשים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין תבניות הקאפקייקס, ממלאים אותם כשלושה רבעים מלאים.
אופים במשך 15 דקות, או עד שבוחן מוכנס באמצע העוגות יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות. באמצעות מרית קטנה או סכין, להסיר את העוגות מהמחבת. המשך להתקרר על מתלה חוט לטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את הציפוי, להמיס את השוקולד הקצוץ בחלק העליון של דוד כפול, או בקערה חסינת חום, על מים בקושי מבעבע, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מחממים את השמנת עד שהיא חמה.
מעבירים לקערה ומגניבים רק כדי להתחמם.
תן לשבת עד שהוא מגיע עקביות מתפשטת, על 1 שעה.
מורחים את הציפוי על גבי העוגות.
מפזרים אותם עם שבבי שוקולד.